Мнението е на повече от 6 месеца. Възможно е вече да не е актуално.
Анонимен
1
Хора, моля ви не си го причинявайте!Управителя наистина е много сладкодумен, но истината съвсем не е такава.Цели два месеца не можех да си получа заплатата-постоянно ме увърташе днеска,утре... и накрая е получих на части!Да не говорим че така се получава всеки месец-служителите се молят за изработените пари и неговият отговор е:"И НА МЕН МИ ТРЯБВАТ ПАРИ!" То текучеството само говори за фирмата-всеки месец нови хора.За управителя хората са машини и те се амортизират (имат срок на годност), неговото решение сменям ги.Потенциал за развитие абсолютно никакъв, а за удръжките просто нямам думи по 100-200лв служителите винаги имат да дават!Работната среда е напрегната,провокираща за създаване на конфликти между колеги.
Съвета ми е, хора спрете се забога, не ходете там. Некоректно отношение, бавене на заплатите, промени на схеми със задна дата. Ръководството си прави каквото иска, всичко е еднолично и зависимо от едно лице, колко пари ще се вземат, кога ще се вземат,...
Прочитане на целия коментар кой ще вземе. Не хабете нерви със сладки приказки и увлекателни разкази за светлото бъдеще като настоящето е неясно, няма нервна система калена до толкова, че да издържи на прищявките на ръководните лица. Всичко е един параван, лъскавите коли и зградите на апетитни места, огледайте се, разпитайте за фирмата и продуктите им и ще се убедите в думие ми, а предполагам, че ще има мнооо патили, които ще ме подкрепят. До колкото съм наясно хаоса се е задълбочил, не скачаите във водовъртежа, ще ви засмуче в неподходящ момент!!!
Какво да кажа, аз просто нямам думи.....! Използват те до дупка, почивки никакви, а за заплащане извън работно време да не говорим. Относно шефа на фирмата-това не е никакъв мениджър. Подиграва се със служителите, мен ме караше една вечер да му стоя до 21,30 да му чистя изпечени фъстъци от люспите. Това е грозно, а иначе има претенции че е нещо "велико". Цеха им за тази вода не покрива нито едно изискване, водата я наливат буквално от един маркуч от сонда. Колектива му е пълна нула, то всъщност като се замисля няма колектив, текучеството на служители е огромно. За такива измислени фирми трябва да има проверки. Не ходете там!!!!!!!!
Съгласно новите разпоредби на Чл. 173, ал.(1) от КТ, В началото на всяка календарна година работодателят утвърждава график за ползването на платения г...
Анонимен
Хора, моля ви не си го причинявайте!Управителя наистина е много сладкодумен, но истината съвсем не е такава.Цели два месеца не можех да си получа заплатата-постоянно ме увърташе днеска,утре... и накрая е получих на части!Да не говорим че така се получава всеки месец-служителите се молят за изработените пари и неговият отговор е:"И НА МЕН МИ ТРЯБВАТ ПАРИ!" То текучеството само говори за фирмата-всеки месец нови хора.За управителя хората са машини и те се амортизират (имат срок на годност), неговото решение сменям ги.Потенциал за развитие абсолютно никакъв, а за удръжките просто нямам думи по 100-200лв служителите винаги имат да дават!Работната среда е напрегната,провокираща за създаване на конфликти между колеги.
Съвета ми е, хора спрете се забога, не ходете там. Некоректно отношение, бавене на заплатите, промени на схеми със задна дата. Ръководството си прави каквото иска, всичко е еднолично и зависимо от едно лице, колко пари ще се вземат, кога ще се вземат,...
Прочитане на целия коментар